Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Στάσιμο ιστολόγιο

Φίλοι μου, δεν ενημερώνω πλέον τούτο το ιστολόγιο, διότι καλύπτεται από ένα πιο ολοκληρωμένο και αφορά απόψεις για την παιδική λογοτεχνία, βιβλία, κριτικές/παρουσιάσεις βιβλίων μου, σχολικές επισκέψεις, προτάσεις προώθησης φιλαναγνωσίας, φωτογραφίες κτλ. Η διεύθυνσή του είναι: http://voulamastori-paidika-vivlia.blogspot.com/ Και έχω δεξιά το σύνδεσμο που θα σας πάει εκεί. Το παρόν ιστολόγιο το κρατώ μόνο ως αρχείο των μέχρι τώρα αναρτήσεων και σχολίων.
Σας περιμένω, λοιπόν, στο νέο μου ιστολόγιο!
Βούλα Μάστορη

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Όλα τα παιδιά γεννιούνται καλλιτέχνες. Το ζήτημα είναι να παραμείνουν καλλιτέχνες καθώς μεγαλώνουν. Όμως καθώς μεγαλώνουν ξεχνάνε τη δημιουργικότητά τους, διότι εκπαιδεύονται έτσι ώστε να την ξεχάσουν.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Εθελοντικό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας 2010-2011

Ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς, βιβλιοθηκονόμους και γενικά όσους αγαπούν το βιβλίο και μπορούν να προωθήσουν τη φιλαναγνωσία από το μετερίζι τους.

Έκαστος εφ' ω ετάχθη. Ο προσωπικός μου αγώνας είναι η προώθηση της φιλαναγνωσίας, θεωρώντας ότι έτσι αναπτύσσεται η κριτική σκέψη και, επαγωγικά, η παραγωγή πολιτών
που δεν άγονται και φέρονται.
Έτσι για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 προτείνω εθελοντικό πρόγραμμα προώθησης της, το οποίο περιλαμβάνει εμπλουτισμένες με δραστηριότητες συναντήσεις με αναγνώστες βιβλίων μου.





Προϋποθέσεις κάθε συνάντησης:
1. Δήλωση συμμετοχής 40 μέρες πριν τη συνάντηση
2. Μέχρι 50 άτομα στη συνάντηση
3. Μικρόφωνο στο χώρο της συνάντησης
4. Να έχει προηγηθεί ανάγνωση του βιβλίου πάνω στο οποίο θα γίνουν δραστηριότητες
5. Κάλυψη των οδοιπορικών (εάν πρόκειται για υπεραστική συνάντηση θα πρέπει να καλυφθούν επίσης γεύματα και ξενοδοχείο).
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με το mastoriv@otenet.gr (θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας)